Populaire spel categorieën

Online spelletjes spelen is zeer populair, in Nederland bestaan er heel veel sites die online spelletjes aanbieden. Ook op smartphones is er een groot aanbod aan spelletjes. Maar wat zijn nu de populairste categorieën en waarom? Hier volgt een overzicht van een aantal categorieën.

1. Avontuur

Avontuurlijke spelletjes behoort zeker tot de populaire categorieën. Want er is veel aanbod in avontuurlijke spelletjes en ze zijn ook zeer populair. Denk bijvoorbeeld aan Mario. Dit avontuurlijke spel is overal voor verkrijgbaar, van computer tot Wii en van smartphone tot playstation.

2. Puzzel

De puzzelcategorie is ook zeer populair. Dit komt vooral omdat puzzelspellen altijd al populair zijn geweest. Veel oude bordspellen vinden weer een nieuw leven als app op een mobiel. Denk bijvoorbeeld aan de spellen als woordzoeker, dammen, mahjong e.d. Kijk voor een overzicht van populaire puzzelspellen in de appstore.

3. Meiden

Ook speciaal voor meiden zijn er spellen te vinden en die zijn ook razend populair. Van het opmaken van je idool tot het organiseren van een bruiloft. Allerlei leuke spellen speciaal voor de interesses van meiden.

4. Islamitsche spelletjes

Speciaal voor moslims worden er allerlei spellen ontwikkeld. Zou zijn er islamtische woordzoekers, islamitische quizen etc. Leuk voor moslims die een spel willen spelen dat gericht is op de islam.

5. Race

Voor de snelheidsfanaten zijn er ook genoeg spellen waar ze hard kunnen gassen. Race spellen zijn ook erg geliefd. Racen met auto’s, fietsen, boten alle voertuigen waarmee je kunt racen worden gebruikt.  Er zijn nog veel meer spelcategorieën, maar dit zijn toch wel de meest populaire. Elke spelsite heeft deze categorieën wel. Er is dus genoeg speelplezier online te vinden.

Laat wat van je horen

*

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.